Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

EuranetPlus

Autor

George Nuţă

14 Noiembrie 2016

Una dintre politicile prioritare ale Uniunii Europene este cea referitoare la viitorul acestei organizaţii, care se poate face numai cu tineri.

Tinerii, responsabili cu protecţia mediului Tinerii, responsabili cu protecţia mediului - Conține audio

george-nuta

Una dintre politicile prioritare ale Uniunii Europene este cea referitoare la viitorul acestei organizaţii, care se poate face numai cu tineri.

Doamna Renate Weber este europarlamentar, cunoaşte bine această situaţie, mai ales că în ultimul timp au avut loc dezbateri interesante şi importante pe această temă.

Renate Weber: Situaţia tinerilor în Uniunea Europeană este o temă care ne preocupă foarte mult pentru că, din păcate, şomajul în rândul tinerilor este foarte mare şi este un şomaj determinat pe de o parte de insuficiente locuri de muncă şi pe de altă parte de insuficiente competenţe ale tinerilor.

AUDIO: Europa verde. Euranet Plus.

Reporter: La marile manifestări care au fost pentru protecţia mediului tinerii s-au aflat în primul rând. Se spune că sunt mult mai responsabili atunci când este pusă în pericol sănătatea pământului. Ce rol credeţi că are tânărul în general în protecţia mediului, în viitorul acestei planete?

Renate Weber: În general tinerii sunt cei care sunt în primele rânduri ale mişcărilor ecologiste şi este şi de înţeles pentru că, dacă îmi permiteţi, aş spune că generaţia mea este generaţia care a distrus şi pentru că tinerii sunt atât de interesaţi de mediu şi de o hrană sănătoasă bineînţeles că ei sunt foarte vocali atunci când este vorba de unele din acordurile pe care Uniunea Europeană le are în vedere. Şi care, se tem ei, ar putea să ne afecteze din punctul de vedere al sănătăţii, al protecţiei consumatorului, ar putea să afecteze Uniunea Europeană pe termen mediu şi lung.


Etichete Tineriiresponsabili cu protecţia mediuluirenate webereuranet pluscomisia europeanaeuropa verde

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live