Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Marilena Frâncu

8 Decembrie 2016
Vizualizari: 1197
Comentează add

Pe Mihai Bran și Mircea Popa i-am întâlnit la un forum specializat pe probleme de IT, unde și-au prezentat proiectele la secțiunea de sănătate digitală.

Tineri antreprenori în sănătate Tineri antreprenori în sănătate - Conține audio

marilena-francu

Mircea Popa.

Ideea că România nu este un teren bun pentru deschiderea unei afaceri este contrazisă de doi tineri antreprenori care au ales să nu plece în străinătate.

Două povești de succes ale unor tineri care și-au urmat visul de a pune pe picioare o afacere.

Barierele legislative, nesiguranța zilei de mâine, greutățile întâmpinate nu i-au descurajat.

AUDIO: Reportaj.

Pe Mihai Bran și Mircea Popa i-am întâlnit la un forum specializat pe probleme de IT, unde și-au prezentat proiectele la secțiunea de sănătate digitală.

Un medic psihiatru și un om de afaceri în domeniul IT și-au prezentat ideile lor de afaceri ce lărgesc aria de servicii din acest sector, în fața celor prezenți.

Unul dintre proiecte pune la dispoziție servicii psihologice din comfortul canapelei din sufragerie, cu ajutorul unui laptop și a unei conexiuni la internet.

Platforma are deja 1.000 de conturi create și reunește 80 de specialiști de psihoterapie, consiliere nutrițională, coaching, oferind și servicii conexe de consiliere de marketing sau consiliere juridică.

Cel de-al doilea proiect oferă posibilitatea testării alunițelor cu ajutorul unei aplicații de telefonie mobilă, care îți spune gradul de risc și necesitatea prezentării la medic pentru un consult de specialitate.

Ambele domenii alese sunt mai puțin exploatate, cu o adresabilitate scăzută, însă tinerii speră să-și dezvolte afacerile.

Pentru anul viitor, Mihai Bran speră să extindă aria serviciilor oferite și în afara granițelor țării, iar  Mircea Popa are în vedere încheiere unor parteneriate cu mai mulți medici dermatologi pentru a elimina răspunsurile eronate.

FOTO: Mihai Bran.


Etichete afacerireportajele rrasanatate digitalaMihai BranMircea Popa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live