Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Septembrie 2021
Vizualizari: 261
Comentează add

Alte 24 de localităţi din Județul Timiş au o incidenţă crescută a cazurilor,cea mai mare fiind la Bucovăţ,aproape 6/1.000. În ultimele 24h,Timişul a înregistrat 233 de cazuri noi.

Timişoara-scenariul galben din această noapte cu peste 2/1.000 rată #CoVID

radiojurnal

   SARS-CoV-2:   Foto: Arhivă.

Din ce în ce mai multe localități din țară au o rată ridicată de infectare cu CoVID-19 și se impun restricții suplimentare. 

Municipiul Timișoara intră, începând din această noapte, în scenariul galben. Corespondenta RRA, Alina Bujancă, are detalii.

Alina Bujancă: Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a instituit o serie de restricţii, după ce rata de infectare în municipiu a ajuns la 2,23 de cazuri la 1.000 de lociutori, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 123 de noi îmbolnăviri. Astfel, va fi limitat numărul de persoane la competiţii sportive, în săli de cinematograf şi de spectacole, la evenimente private, precum nunţi şi botezuri, iar concertele în aer liber se vor organiza cu cel mult 2.500 de spectatori, cu respectarea normelor de protecţie. Alte 24 de localităţi din Timiş au o incidenţă crescută a cazurilor, cea mai mare fiind la Bucovăţ, aproape 6 la mie. În ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş au apărut 233 de cazuri noi de COVID-19. Există un focar activ la centrul de carantinare a migranţilor din Timişoara, unde numărul celor infectaţi a crescut la 11. De la începutul anului şcolar, cinci angajaţi ai unor unităţi de învăţământ, între care doi dascăli, s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, prin urmare o grădiniţă a intrat în sistem online. De asemenea, au fost confirmate 9 cazuri în rândul elevilor, însă aceştia nu s-au infectat la şcoală.


Etichete Municipiul Timișoarabucovățpandemia-covid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live