Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţ Hîrţescu

3 Martie 2021
Vizualizari: 135
Comentează add

În ultimele 24 de ore au fost raportate peste 4.200 de cazuri noi, din aproximativ 35.000 de teste efectuate.

Timişoara ar putea intra în carantină

petrut-hirtescu

Creşte numărul cazurilor noi de COVID-19 în România. În ultimele 24 de ore au fost raportate peste 4.200 de cazuri noi, din aproximativ 35.000 de teste efectuate.

Au fost raportate 77 de decese, iar la Terapie Intensivă sunt acum internaţi 1.032 de pacienţi. Încă un judeţ intră în scenariul roşu, este vorba de Braşov.

În Timiş, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis astăzi că localităţile Moşniţa Nouă, Otelec şi Biled vor intra în carantină pentru următoarele două săptămâni, din cauza ratei de infectare cu COVID-19, aflată în creştere.

Şi oraşul Timişoara ar putea intra în carantină - a spus, astăzi, primarul Dominic Fritz, întrucât spitalele sunt pline.


Dominic Fritz: Situaţia este extrem de gravă, cred că este cea mai gravă situaţie de când avem această pandemie, spitalele sunt pline, nu mai sunt locuri ATI şi ce-mi spun doctorii, din păcate, este că pacienţii sunt din ce în ce mai tineri şi că formele sunt din ce în ce mai grave. Vreau să se înţeleagă foarte clar că există posibilitatea carantinării Timişoarei, tocmai pentru că numai sunt paturi în spitale şi sunt câteva comune periurbane care sunt şi ele propuse pentru carantinare.


Realizator: A consemnat corespondenta RRA din Timiş, Alina Bujancă.

(PH)


Etichete timisoaracarantina(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live