Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Timişoara

25 Februarie 2021
Vizualizari: 152
Comentează add

Localitățile Şag și Dumbrăvița de lângă Timișoara se află în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Timiș: Localitățile Şag și Dumbrăvița se află în carantină

radio-romania-timisoara

   Foto: Arhiva/ MApN

Localitățile Şag și Dumbrăvița de lângă Timișoara se află în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, însă  majoritatea locuitorilor din aceste comune lucrează în municipiu și, prin urmare, se pot deplasa între domiciliu și locurile de muncă.

Subprefectul Mircea Băcală a explicat că prin decizia introducerii în carantină se urmărește, de fapt, limitarea circulației în interiorul acestor localități.


Mircea Băcală: Această liberă circulaţie nu o putem interzice, dar noi am vrut prin această măsură să interzicem acea libertate în interiorul localității. Nu știu dacă acest lucru se întâmplă, fiindcă în fiecare zi Inspectoratul Județean de Poliție îmi trimite un raport cu privire la ce efective sunt implicate şi câte persoane au fost sancţionate. În fiecare zi sunt date amenzi de aproape 100.000 de lei la nivelul judeţului Timiş. Oamenii probabil că se gândesc că autoritățile nu îi supraveghează cum trebuie şi atunci îşi permit să ignore aceste măsuri.

(RS)


Etichete timissagdumbravitacarantina(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live