Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean, Cluj

29 Mai 2016
Vizualizari: 771
Comentează add

Până acum, peste 10.000 de persoane au participat la activităţile de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

TIFF, programul celei de-a treia zi

claudiu-padurean-cluj

Foto: facebook.com/TransilvaniaIFF.

Concerte, proiecţii de filme, ateliere şi spectacole pentru copii sunt evenimentele pregătite de organizatori pentru cea de-a treia zi a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Până acum, peste 10.000 de persoane au participat la activităţile de la TIFF.

Ziua va începe cu proiecţia unui film cu totul special: "Aventurile lui Nelly".

Protagonista filmului este o adolescentă de 13 ani, care ajunge la Sibiu şi are parte de aventura vieţii ei.

Tot pentru copii, dar şi pentru părinţii lor, organizatorii TIFF au pregătit teatrul de păpuşi, evenimente artistice şi proiecţii cinematografice la Castelul Bánffy din Bonţida, locul unde va fi organizat şi festivalul muzical Electric Castle.

Seara, în curtea castelului va avea loc proiecţia specială a unui film mut: "Häxan", o peliculă dedicată vrăjitoarelor, în regia lui Bardi Johannsson.

Proiecţia filmului horror din anii 1920 va fi acompaniată de un concert susţinut de Orchestra Operei Maghiare din Cluj, dirijată de Simona Strungaru.

Pasionaţii de dans vor avea parte, de la ora 18:00, de proiecţia peliculei "Mr. Gaga", în prezenţa regizorului Tomer Heymann.

Vor exista şi concerte, susţinute de trupe precum Byron sau Coma, dar şi Zone Libre, care va interpreta versiunea remontată a coloanei sonore a filmului "Odiseea spaţială".

Vom reveni cu amănunte în emisiunile informative ale zilei.


Etichete tiffprogramfilmeclujFestivalul Internaţional de Film Transilvaniacluj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live