Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1044
Comentează add

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat că a respectat legea în scandalul de corupţie legat de folosirea ilegală a coloanelor oficiale.

Tiberiu Niţu: Am respectat legea în vigoare

radiojurnal

Tiberiu Niţu. Foto: captură youtube.com.

Procurorul general al României susţine că a respectat legea şi a beneficiat doar de măsurile de protecţie prevăzute de legislaţia în vigoare.

Tiberiu Niţu reacţionează astfel pentru prima dată în scandalul de corupţie legat de folosirea ilegală a coloanelor oficiale asigurate de Poliţia Rutieră, insistând că este de datoria lui să se asigure că în această perioadă activitatea Ministerului Public se va desfăşura în condiţii normale.

Ministrul justiţiei, Raluca Prună, a avut ieri o discuţie cu procurorul general al României pe marginea scandalului de corupţie în care Tiberiu Niţu şi fostul ministru de interne Gabriel Oprea sunt acuzaţi că ar fi folosit ilegal protecţia Poliţiei pentru a se deplasa mai uşor în trafic.

Raluca Prună a declarat că nu exclude în cazul procurorului general absolut nicio variantă prevăzută de lege, inclusiv cea a revocării.  


Etichete procurorul general al RomânieiTiberiu Niţuscandalul legat de folosirea ilegală a coloanelor oficialeGabriel Opreaministrul justiţiei Raluca Prunărevocare din funcţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live