Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

28 Octombrie 2009
Vizualizari: 2985
Comentează add

Filmul documentar despre ultimul concert al lui Michael Jackson rulează şi în România.

This is It ! This is It ! - Conține video

ionut-dragu

La Bucureşti are loc, miercuri seară, premiera filmului "This is it!", dedicat cântăreţului american, Michael Jackson, decedat în iunie, la doar 50 de ani. Filmul soseşte în România la doar câteva ore după premiera mondială.

Michael Jackson şi-a petrecut ultimele patru luni din viaţă repetând pentru seria de concerte pe care urma să o susţină din vară, la Londra, iar filmul "This is it!" prezintă cele mai importante momente de la aceste repetiţii.

"This is It" era cel mai aşteptat concert al anului, dovada fiind cele 800.000 de bilete cumpărate de fanii din întreaga lume.

O parte din aceşti admiratori au asistat marţi seară târziu şi la premiera filmului "This is it!", la Los Angeles, dar şi în alte 15 oraşe din întreaga lume, precum Berlin, Seul, Beijing, Johannesburg sau Rio de Janeiro.

Filmul începe cu mărturii ale soliştilor şi dansatorilor, aleşi de Michael Jackson să facă parte din spectacolul său, menit să-i uimească pe toţi admiratorii săi.

Filmul documentar despre regele muzicii pop este realizat cu ajutorul a peste o sută de ore de înregistrări brute, de la repetiţiile lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la Londra. Pelicula va include si câteva videoclipuri filmate special pentru a fi folosite în cadrul turneului londonez "THIS IS IT", printre care şi o versiune inedită a "Thriller", care urma sa fie proiectată, în versiune 3D, la concerte.

Mulţi vorbesc despre un Michael slab, dar extrem de dedicat muncii sale şi dornic să revină în faţa publicului. Cu alte cuvinte, spun cei care au asistat la repetiţii, nimic nu ar fi prevestit mortea subită a cântăreţului.

Documentarul "This is it!" are 111 minute şi va fi difuzat în 12 cinematografe din România, simultan cu cele din întreaga lume, pentru doar două săptămâni.

Urmăriţi mai jos trailerul filmului.


Etichete michael jacksonthis is itfilm

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live