Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2018
Vizualizari: 635
Comentează add

Ministrul Finanţelor a respins o eventuală suspendare a contribuţiilor la Pilonul II şi a spus că Ministerul Muncii lucrează la o formulă care să-i avantajeze pe contribuabili.

Teodorovici: Sumele pentru pensii și salarii sunt cuprinse deja în buget

radiojurnal

 Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici. Foto: gov.ro.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, susţine că nu există niciun pericol pentru plata pensiilor şi a salariilor în acest an, întrucât aceste sume sunt cuprinse deja în buget.

Totodată, el a respins o eventuală suspendare a contribuţiilor la Pilonul II de pensii şi a spus că Ministerul Muncii lucrează la o formulă care să-i avantajeze pe contribuabili.

Eugen Teodorovici: Şi Pilonul I şi Pilonul II au aceeaşi sursă, aceeaşi provenienţă, numai că unii sunt administraţi în mod public şi ceilalţi administraţi în mod privat.

Rugămintea mea este să analizăm şi discutăm atunci când guvernul are un concept clar, îl prezintă în mod public cu toţi actorii implicaţi în jurul mesei. Nu are nimeni nicio intenţie de a face ceva pe ascuns, de a face vreo surpriză neplăcută cuiva.


Etichete ministrul FinanţelorEugen TeodorovicipensiisalariiPilonul II

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live