Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Septembrie 2017
Vizualizari: 2013
Comentează add

Românii care muncesc şi trăiesc în Marea Britanie îşi vor păstra drepturile şi libertăţile existente, a declarat într-un interviu pentru RRA ministrul de externe, Teodor Meleșcanu.

Teodor Meleșcanu: Românii din Marea Britanie nu își vor pierde drepturile

radiojurnal

Ministrul român de externe, Teodor Meleşcanu. Foto: mae.

Românii care muncesc şi trăiesc în Marea Britanie îşi vor păstra drepturile şi libertăţile existente, a declarat într-un interviu pentru Radio România Actualităţi ministrul de externe, Teodor Meleşcanu.

El a precizat că a primit asigurări clare pe această tema în cadrul întâlnirii pe care a avut-o ieri cu omologul său britanic, Boris Johnson.

Teodor Meleşcanu a mai spus că a discutat cu acesta şi despre sistemul de înregistrare a celor care vor să meargă în Regatul Unit. În opinia sa, noul sistem nu trebuie să prejudicieze drepturile celor care muncesc, studiază şi trăiesc în Marea Britanie.

Teodor Meleşcanu: "Ca ţară care nu va mai fi membru al Uniunii Europene, Marea Britanie va trebui să-şi stabilească un sistem de înregistrare şi de supraveghere a mişcărilor de persoane şi acest lucru va trebui să fie făcut astfel încât să nu prejudicieze drepturile celor care sunt în Marea Britanie, dar să stabilească reguli noi posibil pentru cei care vor dori în viitor să meargă spre Marea Britanie fie pentru a-şi face studii, fie pentru a locui acolo sau pentru a lucra."


Etichete exclusiv radioromanii din Marea BritanieTeodor Meleșcanu. drepturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live