Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

16 Noiembrie 2019
Vizualizari: 1577
Comentează add

Teodor Meleşcanu, președinte interimar al Partidului Forţa Naţională

alexandra-cristea

 Teodor Mlelșcanu. Arhivă foto.

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Naţională a validat, astăzi, numirea în funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii a lui Teodor Meleşcanu - preşedinte al Senatului.
 
Forţa Naţională este un partid de centru, afirmă Teodor Meleşcanu.
 
Teodor Meleşcanu: Preocuparea pentru noi este de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice și politice care să asigure progresul social, economic în favoarea românilor. Astăzi, există un sprijin foarte solid pentru această formațiune politică. Din toate analizele care s-au făcut, la ora actuală există o zonă de aproximativ 20% din electorat care își dorește cu adevărat un partid național și naționalism luminat care să promoveze interesele României, în interior și în exterior.
 
De asemenea, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Forţa Naţională, iar deputatul Ştefan Băişanu - purtător de cuvânt.
 
Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu şi Ştefan Băişanu au fost excluşi din ALDE, după ce aceştia au continuat colaborarea cu PSD, deşi partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu a părăsit guvernarea, reaminteşte redactorul RRA Alexandra Cristea.
 

Etichete Partidul Forţa NaţionalăTeodor Meleşcanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live