Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Miercuri, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Septembrie 2019
Vizualizari: 451
Comentează add

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a fost ales, marţi, în plen, în cel de-al doilea tur de scrutin, preşedintele Senatului cu 73 voturi "pentru".

Teodor Meleşcanu, noul preşedinte al Senatului

florin-lepadatu

 

Senatorul ALDE Teodor Meleşcanu a fost ales, marţi, în plen, în cel de-al doilea tur de scrutin, preşedintele Senatului cu 73 voturi "pentru". 

 
Alina Gorghiu, din partea PNL, a obţinut 59 de voturi.
 
 "'Doresc să mulţumesc, în primul rând, tuturor celor care m-au votat şi vreau să dau asigurări celor care nu m-au votat sau chiar m-au atacat că voi fi un preşedinte echilibrat. 
 
Vârsta, experienţa şi integritatea mea le pun în slujba Parlamentului, obiectivul meu fiind recăpătarea respectului şi încrederii cetăţenilor în aceasta instituţie. 
 
În diferitele funcţii pe care le-am avut în decursul timpului, şi care nu au fost puţine, am avut privilegiul să lucrez cu tot spectrul politic românesc în ultimii 30 de ani. 
 
Este o experienţă pe care o pun necondiţionat la dispoziţia poporului român.
 
 De altfel, în toată activitatea mea politică am servit ţara mea, poporul meu şi niciodată interesele politicienilor momentului", a declarat Teodor Meleşcanu în plenul Senatului. 
 
Liderul grupului senatorial al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat marţi, după ce Teodor Meleşcanu a fost votat preşedinte al Senatului, că va sesiza Curtea Constituţională pentru modul în care acesta a fost ales.

Etichete Teodor Meleşcanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live