Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

23 Iulie 2014
Vizualizari: 1100
Comentează add

Doi detinuti din arestul preventiv al Politiei Campina au incercat să evadeze,in timp ce erau urcati in masina pentru a fi transferati la Penitenciarul Măgurele.

Tentativă de evadare, oprită cu focuri de armă

simona-uta-ploiesti

Foto: facebook.com/PolitiaRomana

Doi detinuti din arestul preventiv al Politiei Campina au incercat să evadeze in cursul zilei de astazi,in timp ce erau urcati in masina pentru a fi transferati la Penitenciarul Magurele.

Politistii care ii insoteau au folosit armamentul din dotare tragand cateva focuri de avertizare in plan vertical dupa care au reusit imobilizarea celor doi, la o distanta de aproximativ 250 de metri de locul evadarii.

Potrivit unor surse oficiale din cadrul IPJ Prahova, in masina speciala care transporta detinutii din arestul politiei spre penitenciar urmau sa fie urcati patru barbati incatusati.

Doi dintre acestia în vârstă de 22 şi respectiv 27 de ani, au incercat sa fuga de sub escorta reusind sa se departeze aproximativ 250 metri de masina dupa care au fost prinşi de politistii insotitori.

Celor doua persoane li s- au intocmit dosare penale pentru tentativa de evadare , pe langa cele  furt pentru care acestia executau pedapsa cu privare de libertate.


Etichete tentativă de evadarefocuri de armăPolitia CampinaPenitenciarul Magurelefocuri de avertizarearmament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live