Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

28 Aprilie 2021
Vizualizari: 287
Comentează add

UPDATE: Bugetul a fost respins la vot de consilierii municipali.

Tensiuni la ședinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti

atena-teognoste

   

Şedinţă cu tensiuni la Consiliul General al Bucureştiului, în care ar urma să se voteze bugetul capitalei pentru acest an.
 
Consilierii USR-PLUS au cerut, încă de la începutul discuţiilor, retragerea proiectului, pentru că veniturile ar fi supraestimate și astfel investiţiile propuse de ei nu ar putea să fi realizate.
 
Primarul general, Nicuşor Dan, s-a declarat uluit de aceast anunţ. A spus că toate discuţiile pe buget au avut loc încă din 15 martie și că există deja şi un consens în rândul consilierilor din majoritate.
 
Reporterul Radio România Actualități, Atena Teognoste, transmite că primarul general nu a dat însă şi explicaţii privind acuzaţiile de supraestimare a veniturilor.
 
Nicușor Dan: Bugetul de pe 15 martie, cu mici modificări, este bugetul pe care îl avem azi supus votului. Vă spun sincer, sunt uluit. Noi am avut un buget, primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele pe această propunere de buget, încă de acum şase săptămâni, și acum venim și spunem că eu n-am buget. Dacă se dorește să mai discutăm pe buget, putem să discutăm, dar haideți să ne grăbim să dăm bucureștenilor bugetul pe care îl așteaptă, ca să putem să începem investițiile pe care le așteaptă.
 
Realizator: Primarul general este susţinut de consilierii PNL, care au declarat, înaintea şedinţei, că există o urgenţă în aprobarea bugetului și pentru a primi cotele din impozitul pe venit.
 
(PH)

Etichete Consiliul General al Municipiului BucureştiUSR-PLUSNicuşor Dan(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live