Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Februarie 2019
Vizualizari: 458
Comentează add

Temperaturi de primăvară în majoritatea regiunilor ţării

radiojurnal

    Foto: Arhivă.

Meterologii anunţă vreme frumoasă şi în următoarele zile cu temperaturi de primăvară în majoritatea regiunilor ţării şi ploi doar slabe şi izolate.
 
Mirela Sofronie, meteorolog: Va continua să se încălzească, astfel încât vom avea temeperaturi cu mult mai ridicate faţă de normalul acestei perioade, în special în regiunile estice şi sud-estice.
 
Maximele for fi cuprinse între  2 şi 16 grade, pe parcursul zilei de duminică, minime între minus 5 şi 5 grade, mai coborâte însă în depresiuni, spre minus 9 grade.
 
Şi în zona Capitalei o vreme frumoasă, în încălzire, temperatura maximă va fi de 12 -13 grade, duminică, cu un cer mai mult senin, vânt slab până la moderat, minima de 0 -1 grad, posibil mai coborâtă în zona preorăşenească, iar dimineaţa şi noapte vor fi condiţii de ceaţă.
 
Temperaturi ridicate vom avea şi la începutul săpătâmnii viitoare, luni, marţi, chiar şi miercuri, astfel că vom avea o vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării, excepţie va face jumătatea de nord a Moldovei, pe parcursul zile de luni, unde valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul anterior, deoarece nebulozitatea va fi persistentă.
 
Luni, cu unele înnorări în jumătatea de est, unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Marţi, vor fi unele înnorări în regiunile  sudice şi sud-estice, unde, izolat, vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă. Iar de miercuri, deşi termic vom rămâne cu o vreme deosebit de caldă, vor apărarea unele înnorări, în special în jumătatea de nord a ţării, acolo unde pe spaţii mici vom putea avea precipitaţii slabe, mixte.
 

Etichete meteoprognozavremea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live