Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

21 Noiembrie 2020
Vizualizari: 146
Comentează add

A șasea zi mai adaugă în arhiva evenimentului încă 20 de noi propuneri, lansării în premieră pe site, ce se vor alătura celor 160 de până acum.

Teme și titluri, printre autori și cărți la Gaudeamus online - a şasea zi

mihaela-helmis

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România continuă și astăzi în format online.

A șasea zi mai adaugă în arhiva evenimentului încă 20 de noi propuneri, lansării în premieră pe site, ce se vor alătura celor 160 de până acum.

Reporter: Mihaela Helmis: Până la ora 13:00, la lansarea propusă de Editura  Humanitas, sunt programate evenimente dedicate celor mai mici cititori, dar și adolescenților sau profesorilor lor, o incursiune transdisciplinară și transculturală, dar și valoroasa antologie de poezii de Emil Brumaru, rostite la radio în anul 2002, o producție a Editurii Casa Radio. 

Şi cum s-a întâmplat în multe ediții anterioare, dacă e sâmbată sunt la Gaudeamus Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu, de astă dată cu o carte vorbind despre destin, un dialog teoretic și confesiv despre cea mai dificilă temă a muritorilor. 

Informații, propagandă și contraspionaj, un tratat de management general, proză contemporană de la Editura Litera sau EIKON, literatura anilor 70 sub lupa criticului literar Bogdan Tănase, povestiri hasidice, dar și o nouă carte despre Marin Preda sau, nu în ultimul rând, "Cartea schimbărilor", în colecția "Calea chineză" la Editura Herald. Teme și titluri pentru o sâmbătă întreagă printre autori și cărți la Gaudeamus online.


Etichete (ii)gaudeamuslansari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live