Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

16 Ianuarie 2013
Vizualizari: 1901
Comentează add

Primăria din SInaia îi încurajează pe clienţii care circulă cu taximetrele să nu achite contravaloarea cursei în situaţia în care şoferii nu pornesc aparatul de taxare.

Telefon pentru sesizarea abuzurilor taximetriştilor din Sinaia

ioana-dogaru

Foto: Arhivă.

Primăria Sinaia pune la dispoziţia localnicilor şi a turiştilor un număr de telefon pentru sesizarea abuzurilor taximetriştilor din staţiune şi îi încurajează pe cei care folosesc taximetrele să nu plătească dacă şoferul nu porneşte aparatul de taxare. 

Primăria Sinaia a anunţat, miercuri, că a lansat o campanie de informare a populaţiei, prin care îşi propune să îi determine pe taximetriştii din staţiune să respecte legea şi să folosească aparatul de taxare.

Primăria îi încurajează pe clienţii care circulă cu taximetrele să nu achite contravaloarea cursei în situaţia în care şoferii nu pornesc aparatul de taxare şi nu eliberează bon fiscal la finalul cursei.

Primăria Sinaia pune la dispoziţia localnicilor şi a turiştilor numărul de telefon 0244.310.200, la care aceştia pot apela şi semnala abuzurile taximetriştilor, precizând numărul de înmatriculare al maşinii sau cel de pe portiera maşinii. 

Ofiţerul de presă al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu, că aceste măsuri au fost luate după ce Primăria Sinaia a primit mai multe sesizări din partea cetăţenilor înşelaţi de taximetriştii din staţiune. 

Cele mai multe sesizări fac referire la perioada sărbătorilor, când, după cum spun reclamanţii, unii taximetrişti au cerut pentru o cursă în interiorul staţiunii mai mult decât costă biletul de tren Bucureşti - Sinaia", a spus Mădălina Roşu. 

Aceasta a menţionat că în perioada următoare inspectori ai Primăriei vor intensifica controalele în ceea ce priveşte activitatea taximetriştilor din staţiune, iar cei care vor fi depistaţi practicând această activitate fără a folosi aparatul de taxat riscă amenzi de până la 500 de lei sau chiar suspendarea ori retragerea autorizaţiei de funcţionare.


Etichete Ştiri SudSinaiataxiabuztelefonclienţiturişti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live