Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Timişoara

12 Ianuarie 2021
Vizualizari: 365
Comentează add

Telecabina va transporta doar patru persoane pe călătorie, pentru a fi respectate măsurile instituite la nivel naţional în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii SARS-CoV-2.

Telecabina de pe Cetatea Deva și-a reluat de azi cursele

radio-romania-timisoara

 Foto: Arhivă.

Telecabina de pe Cetatea Deva și-a reluat cursele normale începând de marţi, 12 ianuarie, după două luni de zile în care a fost oprită, ca măsură de limitare a pandemiei de COVID-19.

Telecabina va transporta doar patru persoane pe călătorie, pentru a fi respectate măsurile instituite la nivel naţional în vederea prevenirii şi combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

"Interiorul ascensorului va fi igienizat şi dezinfectat de mai multe ori pe zi. În telecabină au fost trasate marcaje pentru ca turiştii să respecte distanţarea fizică necesară. Purtarea măştii de protecţie este, de asemenea, obligatorie pentru pasageri pe tot parcursul călătoriei", anunță Primăria Deva.

Telecabina a beneficiat şi de revizia tehnică şi este pregătită să transporte în siguranţă turiştii, susţin autorităţile. În această perioadă, turiştii vor putea vizita cetatea medievală a Devei între orele 8 şi 20. Ultimele curse ale telecabinei sunt programate la ora 19:15 pentru urcare şi 19:45  pentru coborâre.

În anul 2019, Cetatea Deva a fost vizitată de 176.161 de turişti care au folosit telecabina, iar din vânzarea biletelor de transport au fost aduşi la bugetul local al municipiului Deva 2,64 milioane lei, potrivit datelor primăriei.


Etichete devatelecabinăturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live