Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Grecu

26 Ianuarie 2018
Vizualizari: 855
Comentează add

Societatea Tel Drum a fost trimisă în judecată pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete.

Tel Drum nu poate intra în insolvenţă, a decis Tribunalul Bucureşti

-cristina-grecu

 

Societatea Tel Drum nu îşi poate deschide procedura de insolvenţă timp de 60 de zile, a decis azi Tribunalul Bucureşti, admiţând cererea DNA în acest sens.

Direcţia Naţională Anticorupţie a arătat că societatea Tel Drum a fost trimisă în judecată, ca persoană juridică, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi care a avut ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

DNA a mai reclamat faptul că dacă Tel Drum şi-ar deschide procedura de insolvenţă, ar exista riscul lichidării şi radierii sale în termen scurt, astfel încât nu ar mai putea fi trasă la răspundere penală.

În dosarul Tel Drum este acuzat de abuz în serviciu şi fraudă cu fonduri europene şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, la data faptelor preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.


Etichete Tel DrumDNADirecţia Naţională AnticorupţieTribunal Bucureşticorupţiefonduri europeneLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live