Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioan Suciu

25 Mai 2020
Vizualizari: 1091
Comentează add

Teatrul Ioan Slavici din Arad - spectacole cu un număr redus de spectatori

ioan-suciu

   

Teatrul " Ioan Slavici", din Arad, pregătește spectacole cu un număr redus de actori și spectatori pentru lunile următoare.
 
Stagiunea se va relua din luna iulie, în formule adaptate condițiilor impuse de starea de alertă.
 
Reprezentațiile se vor desfășura în curtea Centrului Cultural Județean și în Grădina de Vară a Cinematografului "Arta", anunță directorul Teatrului din Arad, Bogdan Costea:
 
Bogdan Costea: Teatrul arădean are o variantă de a reprezenta spectacole în regimul spațiilor deschise, în curtea Centrului Cultural Județean. Desigur există negocieri pe care le vom avea pentru folosința acestui spațiu, cum de asemenea și în Grădina de Vară a Cinema "Arta" din Arad. Pe perioada lunilor iunie și iulie ar fi faza pregătitoare, urmând ca undeva la a doua jumătate a lunii iulie și august să putem avea producții cu un număr redus de personaje, astfel încât să poată fi reprezentate publicului și normal, accesul acestuia să se facă în mod limitat, păstrând toate normele de siguranță.
 
(PH)
 

Etichete teatruAradspectatoriactori(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live