Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1244
Comentează add

Premierul Victor Ponta a cerut ministerului finanţelor şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală să îi găsească pe cei vinovaţi pentru această situaţie.

Taxarea alocaţilor acordate copiilor, "suspendată"

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

Fiscul a suspendat regularizarea contribuţiilor de asigurări de sănătate pentru veniturile obţinute din dobânda acordată de bănci pentru sumele din conturi reprezentând alocaţii de stat pentru copii. 

Măsura a fost luată după ce în presă a apărut informaţia că mii de copii au primit înştiinţări potrivit cărora au de plătit asigurările de sănătate pentru anul 2012. 
 
Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului Finanţelor şi Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală să îi găsească pe cei vinovaţi pentru această situaţie. 
 
"Cer scuze şi îmi pare rău că am văzut că s-au trimis la copii să plătească taxe pentru alocaţie. Vreau să anunţ foarte clar că ministrul finanţelor şi şeful ANAF au luat măsuri şi lucrurile acestea încetează de azi, dar eu vreau, până mâine, să îmi spuneţi şi pe cine sancţionăm şi cum îndreptăm să nu se mai întâmple în viitor", a mai spus  Victor Ponta.

Etichete alocaţiitaxefiscPremierVictor PontaMinisterul FinanţelorAgenţia Naţională de Administrare Fiscală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live