Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Mai 2017
Vizualizari: 745
Comentează add

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, admite că proiectul legii salarizării adoptat de Senat nu este unul perfect.

Tăriceanu-Proiectul legii salarizării adoptat de Senat nu este unul perfect

radiojurnal

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, admite că proiectul legii salarizării adoptat de Senat nu este unul perfect, dar spune că acesta este necesar pentru a face ordine în sistemul public.

El a explicat că proiectul a parcurs toate etapele de dezbatere, iar dacă mai există amendamente acestea vor putea fi dezbătute în Camera Deputaţilor, care este for decizional.

Călin Popescu Tăriceanu: Consider că proiectul de lege este unul extrem de necesar pentru a pune în ordine sistemul de salarizare haotic care s-a dezvoltat în România în aceşti 25 de ani. Niciodată o lege nu poate să satisfacă absolut pe toată lumea, dar este important să vedem esenţa, să vedem care este bine general. Binele general însemnând în această situaţie crearea unei scări echitabile, prin în care să recunoaştem importanţa socio-profesională a diferitelor meserii, a diferitelor funcţii şi să punem pe o scară logică normală, firească, salariile în tot sistemul public.


Etichete Preşedintele ALDECălin Popescu Tăriceanuproiectul legii salarizăriiSenatsalariisistemul public

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live