Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

26 August 2019
Vizualizari: 484
Comentează add

Tăriceanu: ALDE renunţă la continuarea guvernării alături de PSD

radu-dobritoiu

"Coaliţia a funcţionat slab, defectuos", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. "Este mai corect ca astăzi să ne despărţim şi vom trece în opoziţie", a mai declarat preşedintele ALDE în această seară.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a renunţat şi la a candida la preşedinţia României. Luni va demisiona şi din funcţia de preşedinte al Senatului României. ALDE îl va susţine pe independentul Mircea Diaconu în cursa pentru funcţia de preşedinte al României.

'Azi dimineaţă am avut o întâlnire cu doamna premier, Viorica Dăncilă, în calitatea dânsei de preşedinte al PSD (...) pentru a discuta în legătură cu salvarea situaţiei - rămânerea sua părăsirea coaliţiei de guvernare. Şi am aşteptat de la doamna prim ministru să spună dacă are în vedere un plan articulat pentru relansarea guvernării care să presupună mai multe componente. (...) La toate aceste întrebări la care aşteptam un răspuns favorabil, astfel încât guvernarea să poată continua (...), din păcate n-am avut niciun fel de contrapropunere. (...) Colegii au luat hotărârea de a se renunţa al continuarea guvernării alături de PSD', a spus Tăriceanu.
 


Etichete ALDE paraseste guvernareacandidat Mircea Diaconuconflict ALDE-PSDALDE intra in opozitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live