Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA''(CONTINUARE) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Decembrie 2016
Vizualizari: 1271
Comentează add

Cu două zile înainte de Sfântul Nicolae copiii şi părinţii din capitală sunt aşteptaţi la două târguri de cadouri în Capitală.

Târguri de cadouri organizate la Muzeul Satului şi Muzeul Ţăranului Român

radiojurnal

Muzeul Țăranului Român. Foto Arhivă.

Cu două zile înainte de Sfântul Nicolae copiii şi părinţii din capitală sunt aşteptaţi la două târguri de cadouri organizate la Muzeul Satului şi la Muzeul Ţăranului Român.
 
Sute de meşteri populari şi artizani din toate zonele ţării îşi expun produsele şi sunt pregătiţi să le arate celor mici cum se confecţionează diferite obiecte, a spus pentru postul nostru de radio muzeograful Mariana Soare.
 
Mariana Soare: Pe cei mici îi aşteptăm cu ateliere de creaţie, cu specific de sărbători în cadrul programului "Vin sărbătorile în sat, la şosea" unde copiii vor intra în atmosfera sărbătorilor şi vor învăţa să facă sorcove, decoraţiuni pentru brad, felicitări de Crăciun şi Anul Nou, să orneze turtă dulce. Un alt program de destinat copiilor dornici să asculte şi să construiască poveşti este cel numit "Căsuţa cu poveşti".
 
Târgul de la Muzeul Ţăranului Român se încheie mâine la ora 18:00 iar cel de la Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti marţi.
 
Reporterul nostru Mihaela Helmis precizează că de la ora 10:00, la Muzeul Satului, copiii vor afla mai multe despre viaţa Sfântului Nicolae prin intermediul unei piese de teatru.

Etichete Târguri de cadouri organizate la Muzeul Satului şi la Muzeul Ţăranului Românparinticopiibucurestisfantul nicolae

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live