Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Noiembrie 2018
Vizualizari: 485
Comentează add

Se încheie astăzi Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, organizat de Radio România.

Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, ediția 25, la final

radiojurnal

Se încheie astăzi Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, organizat de Radio România.

În ultima zi a evenimentului au fost decernate premiile ediţiei. Trei edituri cu o intensă activitate publicistică au primit trofeele Gaudeamus: Humanitas, Polirom şi Nemira, în timp ce agenţia de presă Agerpres a câştigat premiul la secţiunea "Agenţii" - pe baza monitorizării efectuate de Agenţia de presă Rador. În mediul online, canalul Media France a fost apreciat pentru reflectarea activităţii târgului.

Traducătoarea Vali Florescu şi redacţia "Caietele avangardei" au fost nominalizate la categoria: traduceri "Antoaneta Ralian". Premiul de excelenţă acordat de Radio România cu scopul finanţării unui proiect editorial de importanţă naţională şi cu ecouri internaţionale a fost câştigat de două grupuri editoriale basarabene şi ardelene. Cea mai râvnită carte a ediţiei din acest an a fost "Poveşti cu şase draci", a scriitorului Igor Bergler.

Igor Bergler: Toate trei cărţile mele au câştigat trofeul Gaudeamus pentru cea mai râvnită carte a târgului. Întâi "Biblia pierdută", anul trecut; "Testamentul lui Abraham" şi acum "Şase poveşti cu draci". Radio România, sunteţi extraordinari şi e votul vostru! Mulţumesc mult!


Etichete Târgul Internaţional GaudeamusCarte de învăţăturăfinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live