Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Noiembrie 2020
Vizualizari: 226
Comentează add

Târgul Gaudeamus Radio România continuă și astăzi. Aflat la 27-a ediție, evenimentul organizat anul acesta exclusiv online s-a adaptat la condițiile actuale.

Târgul Gaudeamus Radio România

radiojurnal

Târgul Gaudeamus Radio România continuă și astăzi. Aflat la 27-a ediție, evenimentul organizat anul acesta exclusiv online s-a adaptat la condițiile actuale.

Până la această oră, pe site-ul gaudeamus.ro s-au înregistrat peste 15.000 de vizitatori unici și peste 90.000 de vizualizări, la care se adaugă și traficul de pe pagina de Facebook a târgului.


Reporter: Mihaela Helmis: La această oră sunt în desfășurare, ca și în orele anterioare, patru prezentări în premieră pe site-ul gaudeamus.ro. Fiecăre editor a ales întâi când a publicat şi apoi când a decis ce să prezinte și pentru arhiva Gaudeamus și au fost cărți de literatură, dar și de analiză politică sau de mediu, de analiză socială sau de psihologie. Între cărțile zilei, în dezbatere cartea de psihologie a Ruxandrei Chirca, "Noile media și nativii digitali":


Ruxandra Chirca: Ceea ce primează - spune /.../, cel care a elaborat această zodie - nu mai este neapărat accelerarea abilităţii de memorare a unui volum cât mai mare de informaţii, ci abilitatea de a realiza conexiuni între aceste informații. Fondul central al lucrării, în opinia mea, este segmentul care dezbate tipologia tinerilor născuţi în era tehnologică, şi anume, nativii digitali, distincţia dintre aceştia /.../ şi modalităţile prin care tehnologia poate fi integrată în  /.../ şcolar.


Reporter: Numarul accesorilor e în creștere, iar ziua de mâine vă așteaptă cu și mai multe prezentări în premieră la Gaudeamus. Arhivă a rămâne în permanență deschisă.


Etichete targul gaudeamusradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live