Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 25 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Mai 2019
Vizualizari: 311
Comentează add

Târgul Gaudeamus, la Timişoara

radiojurnal

Foto arhivă

La Timişoara, a început cu puţin timp în urmă o nouă ediţie - a IX - a Târgului Gaudeamus - un proiect Radio România.

Timp de 5 zile, edituri din ţară şi distribuitori de carte străină aduc în faţa celor pasionaţi de lectură cele mai recente titluri publicate.

Pentru mai multe informaţii, suntem acum în direct cu colega noastră de la Radio România Timişoara, Ioana Sapianu. Bună ziua!

Reporter: Ioana Sapianu - Bună ziua şi bun găsit, tuturor! S-a deschis Târgul Gaudeamus în Capitala Banatului, în Piaţa Operei.

Sunt zeci de mii de volume, de la cele mai cunoscute edituri din ţară şi din străinătate. În materie de diversitate, vorbim de beletristică, literatură de specialitate şi nu în ultimul rând, cărţi pentru copii, cărţi educaţionale şi practice pentru casă, grădină şi dezvoltare personală.

Pentru cei care doresc mai mult, există materiale multimedia, viniluri, CD-uri şi nu în ultimul rând, expozanţii au venit cu reduceri semnificative specifice Târgului Gaudeamus.

În ceea ce priveşte interacţiunea cu publicul, vor fi tombole cu premii, concursul Miss Lectura, competiţii dedicate elevilor, iar comunitatea va face cunoştinţă cu elevii de nota 10 din vestul ţării.

Nu în ultimul rând, e important de menţionat pentru cei care vor să doneze cărţi pentru o cauză importantă, se desfăşoară în cadrul Târgului Gaudeamus, campania "Cărţile se întorc acasă". Orarul este permisiv. Astăzi şi până vineri, târgul se desfăşoară între orele 11:00 şi 21:00.

Sâmbătă avem program prelungit, între orele 10:00 şi 21:00, iar duminică, târgul se va închide la ora 18:00.

 


Etichete Târgul GaudeamusTimişoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live