Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Septembrie 2016
Vizualizari: 727
Comentează add

Cea de-a XIV-a ediţie a Târgului Gaudeamus - Carte Şcolară, organizată de Radio România, s-a deschis astăzi în Piaţa Universităţii din Capitală.

Târgul Gaudeamus - Carte Şcolară, în Piaţa Universităţii

radiojurnal

Târgul Gaudeamus Litoral. Foto: Alexandru Dolea.

Cea de-a XIV-a ediţie a Târgului Gaudeamus - Carte Şcolară, s-a deschis astăzi în Piaţa Universităţii din Capitală.

Târgul este organizat de Radio România, care vine astfel în sprijinul elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice, punându-le la dispoziţie, cu ocazia debutului de an şcolar, instrumentele necesare activităţii de instruire şi educaţie.

Timp de 11 zile, cei interesaţi pot găsi la standuri, manuale avizate şi materiale auxiliare cu o largă acoperire tematică: enciclopedii, dicţionare, culegeri şi atlase.

Reporter: Anca Badea - Noutatea care ne bucură cel mai tare este faptul că la această a XIV-a ediţie a târgului revenim în Piaţa Universităţii, locul unde târgul a fost cel mai bine primit de public. Ca în fiecare an, târgul reuneşte cei mai importanţi producători de manuale auxiliare şcolare, de materiale didactice. Vor fi cu siguranţă şi discount-uri, ca la orice alt târg de carte, atunci când editorii au ocazia de a-şi întâlni faţă de în faţă publicul. Vom avea noi, Radio România, un eveniment vinerea viitoare, pe 23 septembrie, va avea loc finala locală a concursului naţional de lectură "Mircea Nedelciu".

Târgul este deschis între orele 10:00 şi 20:00, cu excepţia zilei de duminică, 25 septembrie, când accesul vizitatorilor va fi permis între 10:00-15:00. Intrarea este liberă.


Etichete Târgul Gaudeamus - Carte ŞcolarăPiaţa Universităţiiradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live