Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Victor Caraculacu

19 Septembrie 2013
Vizualizari: 1180
Comentează add

Ediţia din acest an a Târgului Gaudeamus Carte Şcolară a început astăzi şi până pe 29 septembrie se desfăşoară în premieră în Piaţa Universităţii din Capitală.

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară a început

victor-caraculacu

Evenimentul aflat la cea de-a 11-a ediţie este organizat în fiecare an de Radio România, în colaborare cu primăria municipiului Bucureşti, dar şi Inspectoratul şcolar al municipiului Bucureşti, cei interesaţi având astfel posbilitatea să găsească şi să achiziţioneze manuale, materiale auxiliare aprobate de Ministerul Educaţiei, numeroase titluri din bibliografia şcolară, dar şi cele mai recente apariţii editoriale dedicate tinerilor cititori.

Oferta ediţiei prezentată de cei aproape 40 de expozanţi reuniţi în peste 30 de standuri vine în întâmpinarea unor solicitări dintre cele mai diverse şi cuprinde cea mai mare parte a manualelor şi auxiliarelor aprobate de minister.

De asemenea, o gamă extrem de variată de materiale didactice pentru toate nivelurile, numeroase titluri din literatura română şi universală, enciclopedii, dicţionare, îndrumare, dar şi diverse materiale pe suport multimedia.

În ce măsură însă răspund acestea cererii, dar şi interesului elevilor, discutăm cu invitaţii ediţiei de astăzi: dl inspector Marian Banu, purtător de cuvânt al Inspectoratului şcolar Bucureşti; dl Dan Petriţeanu, consilier la Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi; dar şi dl Vladimir Epstein, aflat lângă mine în studiou, directorul executiv al Târgului Gaudeamus.

Audio: Actualitatea în dezbatere.


Etichete TârgGaudeamusCarte ŞcolarăMarian BanuDan PetriţeanuVladimir Epstein

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live