Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

19 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1360
Comentează add

Cea de-a 21-a ediţie a Târgulului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură începe astăzi, la Bucureşti. RRA va transmite în direct deschiderea oficială începând cu ora 12.00.

Târgul Gaudeamus Carte de Învățătură se deschide azi

mihaela-helmis

Cea de-a 21-a ediţie a Târgulului Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură începe astăzi, în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Capitală.

Manifestarea este organizată de Radio România şi va avea un număr record de evenimente, după cum a declarat directorul Centrului Cultural Media, Oltea Şerban-Pârâu.

"Sunt 750 de evenimente programate în cinci zile, un record absolut la Târgul Internaţional Gaudeamus", a declarat Oltea Șerban-Pârâu.

Vă veţi adăuga celor peste 2,3 milioane de vizitatori de până acum ai târgurilor Gaudeamus şi veţi participa la o fiestă a cărţii - aproximativ 320 de expozanţi, edituri româneşti şi străine, şi veţi putea să simţiţi cu adevărat pulsul unei industrii vii - industria cărţii în România.

"Este un gest cultural şi educativ de maximă importanţă. Vine lume din ce în ce mai multă la târg. Suntem singura medie nu numai din Europa care reuşeşte să genereze un astfel de act de culturtă şi de educaţie şi, mai ales, de o asemenea anvergură", a spus preşedintele director general Radio România Ovidiu Miculescu.

Radio România Actualităţi va transmite în direct deschiderea oficială, imediat după ştirile de la ora 12.


Etichete ştiri BucureștiGaudeamus 2014târgcarteînvățăturăpavilionRomexpoRadio RomâniaOltea Şerban-PârâuRRA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live