Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 23 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

23 August 2021
Vizualizari: 1690
Comentează add

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia de la Braşov, va putea fi vizitat de miercuri până duminică, în intervalele orare 09.00 - 14.00 și 16.00 - 21.00.

Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România, revine la Brașov Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România, revine la Brașov - Conține audio

radio-romania-actualitati

Mii de volume, de la carte școlară la titlurile momentului, oferite de cele mai prestigioase edituri din țară, jocuri educative, pentru toate vârstele şi muzică bună, pentru toate gusturile.

Aceasta este oferta Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, care începe miercuri, 25 august, la Braşov, în Piaţa Sfatului.

AUDIO: Dorin Duşa, manager Radio România Braşov FM.

Pentru a le da posibilitatea iubitorilor de carte şi muzică, să răsfoiască și virtual, oferta editorială de la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat şi de o ediție online, găzduită de site-ul www.gaudeamus.ro.


AUDIO: Director general interimar, al Societăţii Române de Radiodifuziune, Liviu Popescu.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia de la Braşov, va putea fi vizitat de miercuri până duminică, în intervalele orare 09.00 - 14.00 și 16.00 - 21.00.

Cum s-a reuşit realizarea ediţiei de anul acesta, a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, în condiţiile în care există restricţii din cauza pandemiei de coronavirus, aflăm de la organizatorul evenimentului, Connie Chifor.

 AUDIO: Organizatorul evenimentului, Connie Chifor.

(RS)


 


Etichete exclusiv radiotargul de carte gaudeamusradio romaniabrasovcartipiata sfatuluidorin dusaliviu popescuconnie chiforsrr(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live