Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 August 2021
Vizualizari: 1923
Comentează add

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia de la Braşov, va putea fi vizitat de miercuri până duminică, în intervalele orare 09.00 - 14.00 și 16.00 - 21.00.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România începe miercuri, la Braşov

radiojurnal

Arhivă foto: Alexandru Dolea.

Mii de volume, de la carte școlară la titlurile momentului, apărute la edituri importante din țară, jocuri educative pentru toate vârstele și muzică bună pentru toate gusturile - iată oferta Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, care începe mâine, la Brașov, în Piața Sfatului.

Toate acestea le stau la dispoziție și celor care nu pot veni la Brașov, la eveniment. Iubitorii de carte și muzică pot consulta oferta și online, pe site-ul gaudeamus.ro.

Cum s-a reușit realizarea ediției de anul acesta în condițiile în care există restricții din cauza pandemiei de coronavirus, Connie Chifor, organizatoarea Târgului Gaudeamus.


Connie Chifor: Sperăm din tot sufletul că cei aflați în Brașov în aceste zile, fie brașoveni, fie turişti în întrecere, vor aprecia această ocazie, pe care nu prea au mai avut-o în ultima vreme, de a se întâlni direct cu cele mai noi apariții editoriale, cu oamenii care le promovează și care le cunosc cel mai bine. Această campanie a durat de două ori mai puțin decât de obicei. Experiența pe care o avem şi colaborarea foarte bună pe care am avut-o atât cu colegii noştri, cât şi Primăria Brașov, ne-au ajutat să depășim toate momentele dificile și să fim acum pregătiți să ne primim oaspeţii.

Mulţi brașoveni spun că așteaptă cu entuziasm evenimentul şi că vor cumpăra cel puțin o carte, alții recunosc că tentațiile tot mai multe din ziua de azi îi determină să uite cărțile pe rafturile bibliotecilor.

Mai au timp oamenii de lectură? Dacă da, cât de des o fac și ce cărți preferă - au întrebat colegii noștrii de la Radio România Brașov FM pe străzile orașului:

-: Nu prea mai cumpărăm nici carţi la pensie. Am avut o carte din colecția Bestseller, am citit-o aproape în doi ani, mergând în parc cu bicicleta citeam un capitol, două. Mi-a luat foarte mult pentru că ne fură timpul televiziunea.

-: Bineînțeles că citesc, Ileana Vulpescu citesc chiar acum. Ţinând cont de vârsta mea, cărţile mă interesează, dar tineretul ascultă la CD sau audio book.

(RS)


Etichete exclusiv radioTârgul de Carte Gaudeamus Radio RomâniaBraşovcarti(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live