Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

9 Septembrie 2021
Vizualizari: 677
Comentează add

În pavilioanele special amplasate în Piața Mare din centrul istoric al orașului, iubitorii de lectură sunt invitați să își aleagă cărțile preferate.

Târgul de carte Gaudeamus Radio România ajunge la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

 

Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, ajunge astăzi la Sibiu, după o pauză de 13 ani.
 
Până duminică, în pavilioanele special amplasate în Piața Mare din centrul istoric al orașului, iubitorii de lectură sunt invitați să își aleagă cărțile preferate.
 
Sub sloganul "Cel mai citit târg de carte din România de la cel mai ascultat radio din România", Caravana Gaudeamus aduce la Sibiu peste 30 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din țară.
 
Pe lângă bogata ofertă de cărți pentru toate vârstele, inclusiv titluri din bibliografia școlară și materiale educaționale, în cele patru zile ale târgului găzduit de Piața Mare a Sibiului vizitatorii vor avea parte de numeroase lansări de carte, se va asculta muzică bună, iar copiii se vor putea bucura de jocuri educative.
 
Târgul de carte Gaudeamus Radio România va fi deschis zilnic până duminică, între orele 10:00- 21:00. Evenimentul în format fizic va fi dublat de o ediție online găzduită de site-ul gaudeamus.ro.

Etichete gaudeamusradio romaniasibiutarg de carte(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live