Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

12 August 2016
Vizualizari: 981
Comentează add

De joi până luni, 15 august, Piațeta Perla din stațiunea Mamaia găzduiește o nouă ediție a Târgului estival de carte Gaudeamus.

Târgul de Carte GAUDEAMUS: Oamenii se întorc la cuvântul tipărit

radio-romania-constanta

Președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Foto: Alexandru Dolea.

De joi până luni, 15 august, Piațeta Perla din stațiunea Mamaia găzduiește o nouă ediție a Târgului estival de carte Gaudeamus.

Un nou prilej pentru Radio România și Radio Constanța de a-și îndeplini una dintre îndatoririle fundamentale față de public, spune președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu:

„Înainte de toate, vreau să vă spun că Gaudeamus Litoral se întâmplă în continuare, ca și celelalte târguri Gaudeamus din țară și cel din București, crește de la an la an, iar acest lucru este extrem de important, pentru că, într-o lume în care online-ul și viața în digital, practic, ne inundă, iată că oamenii se întorc la cuvântul tipărit, se întorc la carte, mulți dintre ei sunt tineri.

Gaudeamus Litoral poate părea ușor atipic, lumea este la mare, în vacanță, oamenii se odihnesc, se distrează după un an complicat pentru majoritatea, dar, chiar și în aceste momente, în viața lor își face loc cartea.

Este foarte important că Radio România și, în cazul de față Radio România Constanța, reușește și să crească acest proiect extraordinar, unic nu numai în România, ci și în Europa, Gaudeamus-ul și îl upgradează, îl ridică, îl multiplică, pentru că, la fiecare ediție, se întâmplă tot mai multe evenimente, sunt din ce în ce mai mulți vizitatori, se vând din ce în ce mai multe cărți.

Este, dacă vreți, un mod de îndeplinire a misiunii publice, în zona de off air Radio România merge în mijlocul comunității și aduce educație, cultură, într-un mod inedit și totuși propriu anului 2016.“

Târgul de carte este deschis, zilnic, între orele 15.00 și 23.00.


Etichete targul gaudeamus litoralpiateta perlastatiunea mamaiapreședintele director general al Societății Române de RadiodifuziuneOvidiu Miculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live