Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

25 August 2021
Vizualizari: 515
Comentează add

Iubitorii cărților au de astăzi la dispoziție mii de volume la Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România la Brașov, în Piața Sfatului.

Târgul de carte Gaudeamus, la Brașov în Piața Sfatului

Realizator: Iubitorii cărților au de astăzi la dispoziție mii de volume la Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România la Brașov, în Piața Sfatului. Timp de cinci zile sunt prezente edituri cu cele mai noi titluri, dar și carte școlară și jocuri educative. Cei ce trec pragul Târgului pot asista la manifestări legate de universul cărților, iar într-un an în care pandemia a impus restricții, organizatorii propun și o ofertă online pe siteul gaudeamus.ro. Organizatoarea Târgului Gaudeamus Radio România, Coni Chifor, știe mai multe despre această ediție a cunoscutului Târg de Carte.

Coni Chifor: Sperăm din tot sufletul că cei aflaţi în Braşov în aceste zile, fie braşoveni, Ifie turiști în întrecere, vor aprecia această ocazie pe care nu prea au mai avut-o în ultima vreme de a se întâlni direct cu cele mai noi apariţii editoriale, oameni care le promovează și care le cunosc cel mai bine. Această campanie a durat de două ori mai puțin decât de obicei. Experiența pe care o avem şi colaborarea foarte bună pe care am avut-o atât cu colegii noştri şi cu Primăria Brașov, ne-au ajutat să depășim toate momentele dificile și să fim acum pregătiți să ne primi oaspeţii.

Realizator:Târgul de carte Gaudeamus Radio România a devenit, din 1994 de la prima ediție, unul dintre cele mai îndrăgite și longevive proiecte dedicate cărții. Peste 3 milioane de oameni au fost prezenți la edițiile trecute. Gaudeamus Radio România este lider național pe piață evenimentelor expoziționale cu profil cultural-educațional, fiind inclus din 2001 în calendarul târgurilor internaționale publicat de organizatorii Târgului de carte de la Frankfurt, liderul mondial în domeniu.

Vedeţi aici programul manifestărilor.


Etichete (ii)gaudeamusbrasov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live