Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

13 August 2022
Vizualizari: 813
Comentează add

Lansări de carte, sesiuni cu autorii şi multe activităţi culturale sunt programate şi astăzi la Târgul de Carte Gaudeamus RADIO ROMÂNIA de la Sibiu.

Târgul de Carte Gaudeamus de la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

 Foto: Arhivă/ Alexandru Dolea.

Lansări de carte, sesiuni cu autorii şi multe activităţi culturale sunt programate şi astăzi la Târgul de Carte Gaudeamus RADIO ROMÂNIA de la Sibiu.
 
Iubitorii de lectură pot vizita târgul din Piaţa Mare din centrul istoric al oraşului până marţi. 
 
Capul de afiş din această a doua zi a Târgului de Carte Gaudeamus din Piața Mare a Sibiului este lansarea, în prezența autorilor, a volumului intitulat "Împăcarea cu tine însuți", semnat de doi foarte cunoscuți preoți: părintele romano-catolic Francisc Doboș și preotul ortodox Constantin Necula, acesta din urmă fiind și președintele de onoare al acestei ediții sibiene a Târgului Gaudeamus.
 
Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00, iar cei doi autori vor acorda autografe. Este o carte a împăcării într-o lume și într-o perioadă de mari încercări, mărturisește părintele Constantin Necula:
 
Constantin Necula: Lansăm, de fapt, invitația noastră la împăcare, la iubire, la înțelepciune, la înțelegere. Noi am început să scriem la carte când izbucnise războiul între Rusia și Ucraina şi am simţit nevoia, amândoi, de fapt, să spunem că Biserica, și prin cărți cuminți, și prin gânduri de cumințenie și rugăciune, poate susține liniștea și pace a lumii. Cred că, într-un fel sau altul, este cartea noastră de rugăciune.
 
 Până marți, 16 august, Târgul de Carte Gaudeamus Radio România își așteaptă vizitatorii în Piața Mare din centrul istoric al Sibiului.
 

Etichete Târgul de Carte GaudeamusSibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live