Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 15 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

6 Aprilie 2019
Vizualizari: 496
Comentează add

Târgul de cariere Angajatori de top, la Bucureşti

catalin-radu

   

Târgul de cariere - "Angajatori de top" - continuă astăzi la Sala Palatului din București. 130 de companii pun la dispoziția celor interesați peste 6.000 de joburi.
 
Se caută angajați în special în domeniile IT, contabilitate, financiar-bancar, vânzări, inginerie, resurse umane și marketing.
 
Reporterul nostru, Cătălin Radu, a stat de vorbă cu unii dintre tinerii prezenți la eveniment.
 
Reporter: Ce cauţi ca oferte de muncă?
 
- Joburi în partea de retail-marketing. Am pregătire în jur de doi ani de zile în care am lucrat ca freelancer prin diferite companii sau diferite persoane.
 
Reporter: Ce ar trebui să-ţi ofere ca să accepţi jobul?
 
- În primul rând să renunțe la mentalitatea de a spune că în momentul în care ai 20 de ani nu te angajează fiindcă ai nevoie de 10 ani de experiență. Student în anul doi la Facultatea de marketing.
 
- În domeniul HR îmi caut și am găsit câteva firme care oferă joburi interesante și mai mult pe bază de  internship sunt interesată, deoarece sunt proaspăt absolventă, sau o să fiu.
 
Reporter: Sunteţi unul dintre angajatori. Cu ce ofertă aţi venit la acest târg?
 
- Avem o gamă variată de locuri de muncă începând de la call-center, back office, consultanţi vânzări retail, până la reprezentanţi de vânzări, manageri, tehnicieni, customer specialist manager. Comparativ cu anul trecut gama locurilor de muncă este mult mai variată.
 
Delia Şerban, din partea organizatorilor: La ediţia aceasta le propunem celor care sunt în căutarea unui loc de muncă "Orașul joburilor", o destinație pe care nicio persoană care vrea să își găsească un job nu ar trebui să o rateze.
 
Realizator: Târgul este deschis astăzi între orele 10:00 și 17:00.
 

Etichete targ de carierelocuri de munca

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live