Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alis Georgescu

15 Octombrie 2016
Vizualizari: 971
Comentează add

Peste 100 de companii propun 5.000 de locuri de muncă. Salariile pornesc de la 300 de euro pe lună şi ajung la 1.500 de euro, pentru cei cu experienţă mai mare de 3 ani.

Târgul "Angajatori de Top" deschis şi astăzi la Sala Palatului din Capitală

alis-georgescu

 

Peste 100 de companii oferă aproape 5.000 de locuri de muncă.  Salariile prnesc de la între 300 de euro pe lună  şi pot ajunge la 1.500 de euro, în cazul celor cu experienţă mai mare de 3 ani. 
 
Angajatorii susţin că nu vârsta sau lipsa experienţei reprezintă un criteriu de selecţie a candidaţilor, ci programele sau cursurile de dezvoltare profesională la care au participat, fexibilitatea sau spontaneitatea.
 
Târgul de joburi "Angajatori de Top", oferă oportunităţi de angajare în domenii precum IT, vânzări, servicii, inginerie, marketing sau financiar-bancar.
 
Vor fi organizate ateliere de dezvoltare profesională şi personală, precum şi conferinţe pentru pasionaţii de tehnologie.
 
La înscriere, cei care îşi caută un serviciu vor primi gratuit ghidul intitulat "Planurile celor mai doriţi angajatori în 2016", care oferă detalii complete despre acest cel mai mare eveniment de recrutare al anului - anunţă organizatorii.
 
Încă de la primele ore ale dimineţii, câteva mii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au ajuns ieri la târg.

Etichete targlocuri de muncăsala palatuluibucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live