Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Noiembrie 2017
Vizualizari: 1122
Comentează add

Mai multe amănunte despre ediţia din acest an vor fi făcute publice astăzi, la prânz, la Centrul de presă Radio România.

Târgul Internaţional Gaudeamus - Invitat special Comisia Europeană

radiojurnal

Targul Gaudeamus. Foto:Arhiva/Alexandru Dolea.

 La pavilionul central ROMEXPO va avea loc săptămâna viitoare Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, organizat de Radio România.

Mai multe amănunte despre ediţia din acest an, al cărei invitat special este Comisia Europeană şi la care dramaturgul Matei Vişniec este preşedinte de onoare, vor fi făcute publice astăzi, la prânz, la Centrul de presă Radio România.

Deschiderea oficială a ediţiei 2017 a Târgului Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 12:00.

Conferinţa de presă care precede deschiderea ediţiei se va desfăşura joi, 16 noiembrie, începând cu ora 12:00, la Centrul de Presă al Radio România (foaierul Sălii de Concerte Mihail Jora, str. General Berthelot nr. 60 – 64).

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate.

Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, pentru toată perioada), care vor constitui şi suportul pentru Tombola Gaudeamus. Programul de vizitare este zilnic între orele 10:00 şi 20:00.


Etichete Târgul Internaţional GaudeamusCarte de învăţăturăInvitat special Comisia Europeanăradio romaniamatei visniecromexpo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live