Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Miercuri, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

8 Mai 2018
Vizualizari: 944
Comentează add

Între 9 şi 13 mai, orădenii sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii, să celebreze Ziua Europei, 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România şi ediţia cu numărul 5.

Târgul Gaudeamus Oradea 2018 – ediţie aniversară

radio-romania

Foto: Radio România.

Caravana Gaudeamus revine la Oradea pentru o ediţie cu totul specială! Între 9 şi 13 mai, orădenii sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii, să celebreze Ziua Europei, 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România şi ediţia cu numărul 5 a celui mai îndrăgit târg de carte din ţară.

Târgul Gaudeamus Oradea este organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi din regiune, într-o formulă de parteneriat unică în istoria de aproape un sfert de secol a Târgurilor Gaudeamus.

Sărbătoarea cărţii, în ediţie orădeană, vă aşteaptă cu un adevărat festin literar, pe măsura momentului istoric pe care îl aniversăm în acest an:

Toate editurile de top din România şi cei mai importanţi distribuitori de carte străină se vor întâlni în pavilionul expoziţional Gaudeamus, amenajat în Piaţa Unirii.

Numărul mare al participanţilor şi varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanţia pentru o ofertă bogată şi variată, pentru toate gusturile, vârstele şi preocupările. Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor sunt, fiecare în sine, câte un motiv cu adevărat serios să veniţi la târg. Iată şi alte motive:

• Un program de evenimente variat, adresat tuturor categoriilor de vârstă;

• Importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor;

• Standul Centenar România, cu o bogată selecţie de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici şi achiziţionate de la standurile participanţilor;

•  Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase şi atractive.

Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10:00 şi 20:00, iar duminică, între orele 10:00 şi 15:00. Intrarea este liberă.

Târgul Gaudeamus Oradea – eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi din regiune

Partener principal: BRD Groupe Société Générale. Parteneri: Avon România, Asociaţia Club Lions 22 Oradea. Parteneri media: Bihoreanul, InfoOradea.ro, EvenimenteOradea.ro, mediaTRUST şi Agenţia de presă Rador

Detalii suplimentare privind această ediţie a Târgului Gaudeamus Oradea, pe www.gaudeamus.ro sau la Secretariatul Gaudeamus. Persoană de contact: Connie Chifor (tel. 0745.109.649, e-mail connie@gaudeamus.ro).

 


Etichete Târgul Gaudeamus Oradea 2018ediţie aniversarăradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live