Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ŞI RADIO Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dorin Dusha, Târgu Mureş

2 Septembrie 2018
Vizualizari: 1229
Comentează add

Iubitorii de carte mai au timp însă până diseară la ora 21:00 să participe la acţiunile desfăşurate în Piaţa Sfântul Ioan.

Târgul de Carte Gaudeamus, organizat la Braşov, îşi închide porţile

dorin-dusha-targu-mures

Târgul de Carte Gaudeamus, organizat la Braşov, îşi închide astăzi porţile. Iubitorii de carte mai au timp însă până diseară la ora 21:00 să participe la acţiunile desfăşurate în Piaţa Sfântul Ioan.

În premieră la un Târg de Carte Gaudeamus Radio România, la ediţia desfăşurată la Braşov specialiştii îi învaţă pe cititorii de toate vârstele cum să îşi facă timpul mai plăcut în prezenţa unei cărţi.

Este un proiect numit Learning Point, în traducere Punctul de Învăţare, care serveşte intereselor generale de învăţare şi cunoaştere insuficient cultivate în şcoală, după cum ne-a precizat Andreea Văsi, iniţiatorul proiectului, care ne-a spus şi cum se desfăşoară activitatea respectivă la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România Braşov. 

Andreea Văsi: Learnig Point vrea să sprijine, prin cursuri de citire rapidă, de memorare creativă, partea asta de cum învăţăm, cum ne facem timpul plăcut atunci când ne hotărâm să luăm o carte în mână, cum ne alegem cărţile, ce înseamnă nevoie personală şi cerere din partea societăţii, sau locului de muncă, sau şcolii. Sunt ateliere în care cei care vor avea măcar curiozitate, nu neapărat interes, pot să îşi mărească viteza de citire, pot să afle informaţii cum să îşi facă timpul mult mai plăcut în prezenţa unei cărţi pe care sper că şi-o vor alege de aici de la Târgul Gaudeamus.


Etichete Târgul de Carte GaudeamusBraşovporţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live