Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Sâmbătă, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 August 2018
Vizualizari: 405
Comentează add

Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, îşi deschide porţile la Braşov.

Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România, la Brașov

radiojurnal

Braşovul găzduieşte, în aceste zile, un al doilea eveniment cultural de prim rang: Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România.

Este pentru prima dată când Caravana Gaudamus poposeşte aici, iar afişul târgului conţine multe atracţii pentru cei care în epoca internetului încă mai apreciază cartea tiprită. Avem acum o nouă legătură, în direct, în Radiojurnal. Cosmin Duşa transmite de la Braşov.

Reporter: Caravana Gaudeamus poposeşte la poalele Tâmpei în premieră.

Târgul de carte Gaudeamus România-Braşov se desfăşoară între 29 august şi 2 septembrie. Locul ales pentru această manifestare este Piaţeta "Sfântului Ioan" din Centrul Vechi al Braşovului, acolo unde se desfăşoară manifestări culturale organizate de municipalitate, care este şi partener al Târgului Guadeamus Braşov.

Deschiderea oficială a ediţiei va avea loc astăzi, la ora 14:00, iar programul de vizitare va fi, zilnic, între orele 11:00 - 21:00, accesul publicului fiind liber.

La Târgul Gaudeamus de la Braşov vor fi prezente 30 de edituri şi agenţii de difuzare de carte românească şi străină. Pe lângă vizita la standurile cu volume, cei prezenţi la târg vor putea asista la mai multe evenimente conexe.

Astfel, vineri, 31 august, Ziua Limbii Române va fi celebrată la Târgul Gaudeamus Braşov printr-o serie de momente culturale organizate de Primăria Municipiului Braşov şi de Radio România în Piaţeta "Sfântului Ioan".

"Limba română, limba unirii" este genericul unei dezbateri şi a unui recital poetic, eveniment organizat de Radio România Cultural, tot vineri, 31 august, de la ora 16:00, cu ocazia Zilei Limbii Române. V

ă aşteptăm la Braşov şi vă dorim tuturor o zi cât mai bună!


Etichete Târgul de carte Gaudeamusorganizat de Radio Româniabrasoc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live