Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R)-continuare Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Stoichiţoiu, Târgu Jiu

11 Martie 2022
Vizualizari: 512
Comentează add

La Târgu Jiu se derulează o amplă campanie de donare de sânge pentru civilii şi militarii răniţi pe frontul din Ucraina.

Târgu Jiu: Campanie de donare de sânge pentru răniții din Ucraina

titus-stoichitoiu-targu-jiu

Foto: Arhivă.

La Târgu Jiu se derulează o amplă campanie de donare de sânge pentru civilii şi militarii răniţi pe frontul din Ucraina.

Acţiunea a început acum patru zile, iar numărul celor care au venit să ofere ajutor este destul de mare, după cum transmite corespondentul nostru, Răzvan Stoichiţoiu.
 

Reporter: Centrele de transfuzie sanguină din întreaga ţară şi-au stabilit programul în această săptămână până la ora 17:30, pentru ca românii să doneze sânge pentru militarii şi civilii răniţi în Ucraina.

Şi la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu este în desfăşurare o amplă campanie de donare. Iniţiativa s-a bucurat de succes, iar zeci de gorjeni şi-au arătat solidaritatea faţă de semenii lor de peste graniţă.

De asemenea, şi autorităţile au răspuns pozitiv şi îndrumă toţi cetăţenii să se alăture acestei campanii umanitare atât pentru răniţii din Ucraina, cât şi pentru toţi cei aflaţi în necesitate, deoarece nevoia de sânge din spitale este mare.


Etichete Campanie de donare de sângeTârgu Jiuromaniaucrainacivilimilitaritransfuzii(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live