Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

4 Februarie 2018
Vizualizari: 2433
Comentează add

Pe domeniul schiabil Straja din judeţul Hunedoara sunt organizate mai multe tabere de schi, iar în această vacanţă intersemestrială sunt aşteptaţi peste 200 de copii.

Tabere de schi în staţiunea Straja, Hunedoara

ilie-pintea

Foto: Arhivă / pixabay.com

Pe domeniul schiabil Straja din judeţul Hunedoara sunt organizate mai multe tabere de schi, iar în această vacanţă intersemestrială sunt aşteptaţi peste 200 de copii.

Ce le-au pregătit organizatorii aflăm de la corespondentul nostru, Ilie Pintea:

Reporter: În Straja, există mai multe tabere de schi, iar numărul copiilor care vin aici să înveţe acest sport şi să se bucure de iarnă a crescut de la un an la altul, asta şi datorită numărului mare al pârtiilor cu diferite grade de dificultate. Marius Fodoran, instructor de schi:


Marius Fodoran: Progresăm, staţiunea Straja are din ce în ce mai mulţi copii participanţi. Straja are cel mai mare domeniu schiabil din România. Copiii vin din toate oraşele din România, cei mai mulţi copii revin în taberele Straja pentru că se ataşează de monitori, pentru că pârtiile arată foarte bine şi pentru că reuşim să-i distrăm foarte tare.


Reporter: De mâine, începe în Straja şi festivalul Oamenilor de Zăpadă, aflat la cea de a zecea ediţie. Timp de o săptămână, turiştii care se află în staţiune sunt invitaţi să îşi exprime creativitatea. Emil Părău, unul dintre organizatori:


Emil Părău: Toţi cei care vor fi în Straja timp de o săptămână vor putea să construiască în zăpadă. În fiecare zi vor fi surprize pe pârtie.


Reporter: În Straja se schiază pe 10 dintre cele 12 pârtii, cu excepţia celei din Vârful Mutu şi a pârtiei de sub telegondolă, iar instalaţiile de transport pe cablu şi cele de noctură funcţionează în parametri optimi.


Etichete partii de schistrajataberehunedoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live