Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Succesele muzicii romanesti (R) Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

12 Octombrie 2018
Vizualizari: 282
Comentează add

Ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, spune că este în curs o cercetare faţă de ambasadorul României la Washington, George Maior.

T. Meleșcanu: Evaluarea ambasadorului G. Maior, finalizată în 2-3 săptămâni

alina-stanuta

Ministrul de externe  Teodor Meleșcanu. Foto: Agerpres.

Ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, spune că la nivelul instituţiei este în curs o cercetare faţă de ambasadorul României la Washington, George Maior, iar rezultatele vor fi gata în două-trei săptămâni.

Teodor Meleşcanu a reamintit că procedura de numire şi rechemare a ambasadorilor îi revine preşedintelui ţării şi a precizat că, în urma evaluării din minister, va fi înaintată o propunere către Preşedinţie.


Teodor Meleşcanu: Sunt mai multe chestiuni, nu e vorba de mulţumirea mea, ca persoană. Ambasadorul într-o ţară importantă, cum sunt SUA, se relaţionează cu foarte mulţi membri ai guvernului, parlamentari şi aşa mai departe. Şi am vrut să ştiu şi care sunt opiniile lor despre modul în care şi-au desfăşurat activităţile atunci au fost în vizită în America. Nu pot să dau un răspuns cât timp se află în curs o cercetare disciplinară. Autorităţile americane sunt diferite, sunt mai multe, fiecare are opinia lui. Există şi aprecieri pozitive pe problemele de apărare şi securitate în activitatea domnului Maior.


Realizator: Ministrul de externe a discutat, în această dimineaţă, la parlament, cu liderii PSD şi ALDE, transmite redactorul RRA Alina Stănuţă.


Etichete Ministrul de externeTeodor Meleşcanucercetareambasadorul României la WashingtonGeorge Maior

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live