Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Marţi, 24 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stoichițoiu

17 Februarie 2017
Vizualizari: 642
Comentează add

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au întocmit dosar penal in rem pentru operaţiuni fără drept privind circulaţia drogurilor de risc

Sute de kilograme de medicamente aruncate în pădure

razvan-stoichitoiu

Foto: gjx.ro

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au întocmit dosar penal in      rem - adică cu privire la faptă - în cazul medicamentelor aruncate într-o pădure din judeţul Gorj, a transmis corespondentul RRA Răzvan Stoichiţoiu.

Mii de cutii de produse farmaceutice expirate au fost găsite ieri, împrăştiate pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, în apropierea unui pârâu, la limita dintre oraşul Motru şi comuna Ciuperceni.

Infracţiunea pentru care se fac cercetări este cea de "operaţiuni fără drept privind circulaţia drogurilor de risc", iar cei ce vor fi găsiţi vinovaţi riscă pedepse de la 3 la 15 ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi.

Comisarul şef al Garzii de Mediu Gorj estima că ar fi vorba de sute de kilograme de medicamente, iar primele indicii duc către un lanţ de farmacii din Târgu Jiu.


Etichete medicamente aruncate în păduredosar penal in remGarda de mediu Gorj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live