Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

26 Februarie 2016
Vizualizari: 1954
Comentează add

Crează un slogan pentru susţinerea echipei naţionale şi poţi câştiga bilete la meci şi materiale promoţionale oferite de UEFA şi un important producător auto.

Susţine echipa naţională de fotbal la EURO 2016

bogdan-predescu

Foto: uefa.com.

Principalul organizator al Campionatului European de fotbal EURO 2016 – UEFA, derulează alături de un important producător auto o interesantă campanie, prin intermediul căreia iubitorii fotbalului pot crea un slogan pentru susţinerea echipei naţionale, având şansa de a câştiga bilete la meci şi materiale promoţionale.

Este vorba despre o campanie normală într-un an cu turneu final de Campionat European, în care biletele la meciurile de fotbal din Franţa devin în vară, cele mai preţioase bunuri pe care un suporter şi le-ar putea dori.

Mai mult decât biletele există însă şi oportunitatea ca fiecare mesaj câştigător să fie inscripţionat pe autobuzul oficial al echipei pentru care a fost realizat, atât în limba oficială a ţării respective, cât şi în engleză.

Textele vor decora autocarele pe întreaga perioadă a Campionatului European de Fotbal, care se va desfăşura în această vară între 10 iunie – 10 iulie.

Astfel partener oficial al forului fotbalistic continental, oferă posibilitatea iubitorilor acestui sport de a se implica activ în derularea evenimentului, mai ales acum când pregatirile pentru Campionatul European sunt în plină desfăşurare.

Suporterii fotbalului din Romania pot susţine echipa naţionala prin crearea unui slogan, care trebuie înscris însă pe siteul UEFA până la data de 1 martie. (http://www.uefa.com/uefaeuro/be-there-with-hyundai/index.html)

Creatorii celor mai bune mesaje, pentru fiecare dintre cele 24 de ţări calificate, vor câştiga bilete pentru meciuri la EURO 2016, dar şi materiale promoţionale, prin tragere la sorţi.

Perioada de votare se va desfăşura începând cu 18 martie şi până în data de 2 mai 2016, evident pe siteul UEFA.com. 


Etichete UEFACampionatul European de fotbal EURO 2016Franţafanibilete la meciuri şi materiale promoţionalecampaniecrează un slogan pentru susţinerea echipei naţionale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live