Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Iulie 2019
Vizualizari: 981
Comentează add

Suspectul de uciderea adolescentei, arestat pentru 30 de zile

radiojurnal

Arhivă foto: Cristiana Sabău.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea unei adolescente de 15 ani, a fost arestat, astăzi, preventiv pentru 30 de zile.
 
Decizia, luată de magistraţii Tribunalului Dolj, a fost anunţată de avocatul din oficiu al suspectului, care a precizat că acesta a negat toate acuzaţiile.
 
- Dânsul nu recunoaşte. Vă daţi seama, nu a recunoscut nici persoanele, a spus că nu le-a văzut niciodată şi că nu le-a transportat. Din punctul dânsului de vedere, nu sunt oase de natură umană. Dânsul justifică faptul că, în zilele respective, a fost plecat la piaţă, în timpul dimineţii şi după aceea, a revenit la domiciliu, unde a lucrat pe o activitate de tinichigerie. Colecţiona fake-uri, bijuterii care nu erau originale şi acelea aparţinându-i dânsului, soţiei dânsului.
 
Tot astăzi, premierul Viorica Dăncilă a demis mai mulţi oficiali şi a dispus înfiinţarea unui grup de lucru interinstituţional care să întocmească un plan de măsuri urgente pentru ca timpii de răspuns în situaţii critice să fie eficientizaţi, la nivelul întregului aparat de stat.
 
Şefa Executivului a făcut apel la toate partidele să nu politizeze acest caz tragic.
 

Etichete Caracalcrimaadolescentasuspect

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live