Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Miercuri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2019
Vizualizari: 749
Comentează add

Poliţiştii din Târgu Mureş au reţinut un suspect în cazul mesajelor ofensatoare descoperite pe zidul Casei Memoriale "Avram Iancu".

Suspect reținut în cazul vandalizării Casei Memoriale "Avram Iancu"

radiojurnal

Casa Memorială "Avram Iancu". Foto: wikipedia.org.

Poliţiştii din Târgu Mureş au reţinut un suspect în cazul mesajelor ofensatoare descoperite, săptămâna aceasta, pe zidul Casei Memoriale "Avram Iancu".

Suspectul, un bărbat de 23 de ani, este cercetat, acum, pentru distrugere. Corespondenta RRA, Marcela German, relatează:


Reporter: Cercetările în cazul mesajelor vulgare apărute pe clădirea Casei Memoriale "Avram Iancu" de pe strada cu acelaşi nume din Târgu Mureş au început miercuri, când poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul IPJ Mureş au fost sesizaţi de către un reprezentant al Societaţii Culturale "Avram Iancu" despre faptul că a găsit pe perete inscripţionate, cu vopsea de culoare neagră, mesaje cu conţinut vulgar la adresa eroului naţional Avram Iancu, precum şi a martirilor Horea, Cloşca şi Crişan.

În urma cercetărilor, a rezultat că pe aceeaşi stradă mai era un imobil cu acelaşi gen de mesaje.

La doar câteva zile, oamenii legii au identificat un suspect de 23 de ani din Târgu Mureş, care a şi fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.


Etichete politietargu murescasa memoriala avram iancumesaje ofensatoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live