Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Mai 2019
Vizualizari: 392
Comentează add

Summitul Uniunii Europene, la Sibiu

radiojurnal

Sibiu. Foto: Agerpres.

Peste 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt, dar şi sute de jurnalişti vor participa, săptămâna viitoare, la Summitul Uniunii Europene de la Sibiu.

Potrivit ministrului Turismului, Bogdan Trif, este o bună oportunitate de a prezenta România ca importantă destinaţie turistică în Europa şi în întreaga lume.

Ministerul a organizat mai multe călătorii de informare pentru delegaţiile care vor veni în România, dar şi pentru jurnalişti, evenimente realizate în contextul în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

Ministrul Bogdan Trif, într-o declaraţie acordată Florentinei Varga:

Bogdan Trif: Ne-am asumat mai multe obiective: avem organizarea unor standuri de promovare la Palatul Parlamentului şiîn aeroporturile unde vor sosi delegațiile care vor participa la reuniunile informale din timpul președinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. Ministerul Turismului se implică în mod activ imediat, după terminarea discuțiilor politice, cu ocazia summitului de la 9 mai, o să avem două spectacole: unul în Piața Mare la Sibiu şi al doilea cu circuit închis, doar pentru oficialităţi, în Sala Thalia, dar ambele spectacole vor avea ca și scop promovarea turistică a României sub diferite forme.

Reporter: Bogdan Trif a mai precizat pentru Radio România Actualități că, în octombrie, la Sibiu se va organiza și forumul anual consultativ al rutelor culturale ale Consiliului Europei.

 


Etichete Preşedinţia României la Consiliul UESummitul Uniunii EuropeneSibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live